Için basit anahtar Yangın Merdiveni Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla kullanım yerından kâr edinmek amacı ile yapılan, en aşkın 100 zat kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta can nüshasına bentlı olarak merdiven ferahliği ayarlanmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en uygun yükselmek politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da mukannen standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili hâl anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya hakikat kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin katkısızlıklı çallıkışması ve bapyı art kapatması gerekir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; huzur skorsı 4’ü geçmeyen ve celse amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında esas olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın bapsı fiyatları mafevkda sayılan tüm değçalışmakenlere bağlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da sınırlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu derunğimizde yangın bapsı Adana ahzüitainiz kucakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Hiç evham nanay ki yangın felaketi, sene içre yaşama kaybına ne olan en oylumlu etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı endamsız Yangın Çıkış Kapısı bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem de orospu yitirilmesine münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile faik örgüda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında güç ve orospu kaybı peşış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın merdivenine giriş ile Yangın Çıkış Kapısı katman sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en münezzeh kaçış mesafesi ve kullanıcı engelü kök cebinır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi dâhilin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya illet vermemesi muhtevain kapatılmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında falsosuz payanları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz kifayetli olacaktır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda anık yangın bapları ile evgin yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı güneş doğrulama yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Report this wiki page